Van Keulen hoofdsponsor NK veldrijden

Van Keulen hoofdsponsor NK veldrijden

Van Keulen Interieurbouw is zondag in Hellendoorn gepresenteerd als hoofdsponsor en naamgever van het Nederlands Kampioenschap veldrijden 2016. De organisatie tekende tegelijkertijd ook de contracten met de KNWU, waarmee het kampioenschap officieel werd toe gekend.

 


Ook Rabobank en de gemeente Hellendoorn verbonden zich aan het evenement. In het kader van de toekenning werd ook bekend gemaakt dat er tijdens het seizoen 2015-2016 middels een nationale cross voor alle categorieën de gelegenheid komt om kennis te maken met het parcours.  Het NK zelf wordt op 9 en 10 januari 2016 georganiseerd door de Stichting Sportevenementen Hellendoorn-Nijverdal, CC'75 en de GOW. Het parcours wordt in een bosrijke omgeving georganiseerd met een zandkuil.

Van Keulen Interieurbouw is geen onbekend in de wielersport, men was hoofdsponsor van een wielerploeg van Arend Scheppink en was ook in de beginperiode van het huidige Giant-Shimano nog betrokken als geldschieter. Ook steunde men jaren lang de inmiddels verdwenen Holtbergomloop.